dissabte, 9 de maig del 2020

Maria Castelló Mundet: finalista del Premi Concòrdia-Fedefarma

PREMIS  
Maria Castelló Mundet, alumna de Batxillerat de l'INS Tossa de Mar, que havia de presentar el seu Treball de Recerca a la Mostra TdR del 17 d'abril al Teatre de Blanes i que es va haver d'anul·lar a causa de la covid-19, ha resultat finalista de la 4a edició del premi Concòrdia-Fedefarma, convocat per la Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona, per a treballs de recerca relacionats amb novetats en el món farmacèutic.
El seu treball de recerca es titula: "L'evolució en el diagnòstic i en el tractament de les malalties. Anàlisi dels remeis casolans del llibre Quentas Peres y Sole 1859, Tossa", i està publicat a la web de la Mostra de Treballs de Recerca del SE Selva II. És de destacar que va fer els experiments a casa i al laboratori de l'institut, amb l'ajut de la tutora.  Enllaç.

En el següent enllaç es pot veure els resultats del premi. L'acte es va fer per Internet el divendres 22 de maig:
https://www.imfarmacias.es/noticia/20735/fedefarma-promueve-los-estudios-y-la-investigacion-farmaceutica:

("Asimismo, también se ha premiado en tercer lugar el trabajo La evolución en el diagnóstico y en el tratamiento de las enfermedades. Análisis de los remedios caseros del libro Quanteas Peres y Sole 1859, Tossa, realizado por Maria Castelló Mundet, estudiante del Institut de Tossa de Mar. Entre sus objetivos estaba profundizar en los métodos actuales de diagnóstico y tratamiento; explicar la evolución de estos, remarcando algunos errores que se han solventado; y elaborar información sobre los avances médicos para después divulgarla, entre otros")

Enhorabona, Maria!! 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada