divendres, 8 de novembre del 2019

Setmana de la Ciència al CEAB

FORMACIÓ                     
Amb motiu de la 24a Setmana de la Ciència (del 8 al 17 de novembre), el Centre d’Estudis Avançats de Blanes (CEAB) organitza els següents actes:
Dimecres, dijous i divendres al matí, el CEAB obre les seves portes a alumnes de 4t d’ESO i BAT perquè s’apropin al dia a dia de la recerca científica amb una sèrie de recorreguts científics on es tractaran els temes de recerca més actuals. PLACES EXHAURIDES! 
Dimecres 13 a les 19h i divendres 15 a les 17h. Visites guiades gratuïtes a les instal·lacions i laboratoris del centre de la mà dels nostres científics. Per venir a conèixer-nos, feu la vostra reserva al telèfon 972336101 o enviant un correu a mtur@ceab.csic.es.
Dijous 14 a les 19.30h a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Blanes. Projecció del Documental “Malpelo”, una illa remota situada a més de 500 km de la costa de Colòmbia, considerada com un vertader santuari de fauna i flora del Pacífic tropical. Seguidament tindrem l’ocasió de comentar-lo amb l’Enric Ballesteros, investigador del CEAB i membre de l’equip científic del projecte Pristine Seas de National Geographic, que va estar en aquesta expedició.
Divendres 22 a les 19.30h tindrà lloc a “OhLaLaa Cocteleria” l’esdeveniment #CuidoLaPosidonia, on Teresa Alcoverro, investigadora del CEAB, encetarà el cicle amb la xerrada “Herbeis de posidònia, un bosc sota l’aigua”, acompanyat d'algunes sorpreses gastronòmiques.
Més informació:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada