dilluns, 12 de novembre del 2018

II Premi a l'excel·lència comunicativa en anglès dels alumnes de primer de batxillerat de Blanes

PREMIS                         

Us recordem que la convocatòria del II Premi a l’excel·lència comunicativa en anglès dels alumnes de primer de batxillerat de Blanes   avança el termini de presentació dels treballs i vídeos dels alumnes al 29 de novembre de 2018.

Aquest premi està organitzat conjuntament pel CRP de La Selva II i el Rotary Club de Blanes Costa Brava Sud.

És una iniciativa que vol potenciar la competència lingüística en anglès entre l'alumnat de primer de batxillerat, des d'una perspectiva preprofessional i innovadora.


Els participants han d’estar inscrits a primer curs de batxillerat de qualsevol modalitat dels centres educatius de la Vila de Blanes.

Treballs per participar i temàtica:
Cada alumne participant haurà d’explicar en llengua anglesa amb els tres formats indicats a les bases què li agradaria fer com a futur professional, tot fent propostes que aportin idees o actuacions per millorar el món en què vivim.

El Rotary aporta els premis del concurs:
  • Primer premi: estada en el Camp de vela internacional Creuer Costa Catalana del Rotay internacional Espanya que consisteix en un viatge d'una setmana en un vaixell de vela al llarg de la costa amb un grup d’entre 10 i 15 joves de diferents països i amb l’anglès com a llengua de comunicació.
  • Segon i tercer finalistes: Una tablet.
Bases
Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada