dimarts, 29 de setembre del 2020

Torna el Club de Lectura dels ODS


NOTÍCIA D'INTERÈS 

Publiquem aquí un correu que ens han fet arribar del Club de Lectura dels ODS.


Aprofitem que tal dia com avui fa 5 anys es van aprovar els Objectius de Desenvolupament Sostenible per anunciar-vos que després del parèntesi d'estiu, el Club torna a l'activitat. Seguint amb l'ordre que vam iniciar, ara treballarem l'ODS 7, amb el llibre El chico que puso hélices al viento, de William Kamkwamba i Bryan Mealer. Adjuntem la fitxa de l'ODS així com la fitxa del llibre. (Atenció, però, perquè també s'ha fet una edició juvenil del llibre, més reduïda, titulada El niño que domó el viento, i pot donar lloc a la confusió).

A partir d'ara, el període de lectura dels llibres serà de 3 setmanes. Començarà el dia 15 d'octubre i acabarà el 5 de novembre. El període de debat serà, com fins ara, de dues setmanes; començarà el dia 6 de novembre i acabarà el 20 de novembre.

Ja per acabar, us deixem l'enllaç a una sèrie de seminaris sobre educació pel desenvolupament sostenible organitzada per la UNESCO, titulada El poder transformador de l'educació pel desenvolupament sostenible al món més enllà de la COVID-19: https://es.unesco.org/themes/educacion-desarrollo-sostenible/esdfor2030-seminarios



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada