divendres, 12 de gener del 2018

Jornada "Els acords eduquen": Convocatòria per a presentació d'experiències

 FORMACIÓ                      

La Facultat de Psicologia, Ciències de l’Educació i de l’Esport Blanquerna  (Universitat Ramon Llull), amb el suport del Departament d’Ensenyament, la Fundació Jaume Bofill i l’Associació de Mestres Rosa Sensat, convoca una jornada entorn del valor educatiu dels acords el 6 d'abril.

Objectiu: contribuir a la difusió i comprensió entre els infants i adolescents del nostre país d’aquells acords que han tingut i tenen especial importància en el desenvolupament de la nostra societat, entenent-los així com un bon recurs educatiu des del qual incidir transversalment en el seu desenvolupament en les etapes d’educació primària i secundària.

Presentació d'experiències: en la jornada es presentaran les experiències que es duen a terme en els centres educatius de Catalunya entorn dels acords.

Els centres interessats poden presentar tant experiències que s’estiguin duent a terme com d’altres de finalitzades, sempre i quan el treball dels acords en sigui el fil conductor. Els acords presentats poden ser:
  • Acords assolits al llarg de la història.
  • Acords en l’entorn de l’escola: barri, ciutat, comunitat, entre d’altres.
  • Acords dins l’escola: alumnes, pares, mestres, direcció, entre d’altres.
La jornada preveu un tast d’experiències que permetin visualitzar de forma breu el treball dels centres relatiu a cadascuna de les propostes i fomentar el diàleg obert entre els participants.

Els centres i professorat interessats hauran de completar el següent formulari
Data límit límit per lliurar les propostes d’experiències: 15 de febrer de 2018.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada