divendres, 15 de desembre de 2017

XIè concurs "Joves i Mobilitat"
   CONCURS                           

Joves i Mobilitat” és un concurs amb què el RACC pretén que en els joves treballin aspectes de mobilitat sostenible i segura. El seu objectiu principal és promoure actituds que fomentin entre els joves una mobilitat responsable.

La participació va adreçada als alumnes d'entre 13 i 17 anys de Secundària, Batxillerat i Cicles Formatius de centres escolars i membres de casals de joves o centres de lleure de Catalunya. Es pot participar sol o amb un grup de fins a tres components. 

El tema per l'edició actual és: “Seguretat viària i convivència entre diferents maneres de moure's: cotxe, moto, bici, vianants”. La tasca consisteix en crear un article d'opinió, un anunci gràfic o un vídeo-relat. 

La presentació de treballs pel concurs comença l'11 de desembre del 2017 i acaba el 27 d'abril del 2018. Consulteu els magnífics premis individuals i per a tota la classe que podeu guanyar! 

Ja podeu registrar-vos, consultar les bases, la documentació de suport i començar a participar entrant al web: www.jovesimobilitat.catInscriviu-vos a l'apartat “Participa”, ompliu el formulari de registre i pengeu el vostre treball. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada