dilluns, 11 de desembre de 2017

11è concurs d'anglès interescolar The Fonix 2018

   CONCURS                           

S'ha obert la inscripció per al 11è Concurs d'Anglès Interescolar de Catalunya, The Fonix 2018, un concurs escolar d'anglès dissenyat per afavorir l’aprenentatge de la llengua anglesa dels alumnes de 5è i 6è de primària, secundària i batxillerat i dels alumnes dels centres d'educació d'adults. La participació en el concurs és totalment gratuïta per als centres i alumnes.

El concurs es desenvolupa en dues fases: una de primera, de caràcter col·lectiu, que té lloc dins de cada centre educatiu; i una de segona de caràcter final, en la qual participaran els centres finalistes.

La temàtica del concurs gira a l'entorn dels grans objectius fixats per l'Agenda UNESCO 2030 per al desenvolupament sostenible, l'equitat, la solidaritat i la cohesió social.

Les tasques es resoldran en equip, i implicaran desenvolupar activitats orals o escrites de caràcter interactiu i utilitzar recursos digitals. Els equips finalistes hauran de presentar els resultats del seu treball públicament a la fase final del concurs.

International House i la Fundació Catalana de l'Esplai són els organitzadors del concurs, en el qual col·labora el Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

El termini d'inscripció al concurs va del 4 de desembre del 2017 al 30 de gener del 2018, ambdós inclosos. Es pot realitzar la inscripció a través de l'enllaç següent: http://www.the-fonix.org/ on trobareu també les bases del concurs i tota la informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada