dijous, 30 de novembre de 2017

L'hora del codi

RECURSOS                       

L'Hora del codi arriba un any més per aquestes dates (del 4 al 10 de desembre) per acostar als alumnes al món del "codi". És una bona manera de començar en el món de la Programació. Tasteu-la i ja no la podreu deixar!
L'Hora de codi és una activitat organitzada per Code.org, una organització pública sense ànim de lucre, dedicada a promoure l'aprenentatge de la programació informàtica fent-la més accessible a les escoles. Es va iniciar com una introducció d'una hora a la programació informàtica, dissenyada per desmitificar el "codi" i on tots els alumnes han de tenir l'oportunitat d'aprendre'n.

Tot el que has de fer és provar els nostres tutorials (les activitats són autoguiades), i triar el que vulguis per a la teva classe (n'hi ha per a totes les edats i nivells d'experiència). Els tutorials es mantenen al web durant tot l'any. L'objectiu de l'Hora del codi no és ensenyar a ningú a convertir-se en un expert en informàtica en una hora. Una hora només és suficient per saber que la informàtica és divertida i creativa, que és accessible a totes les edats. Molts professors i estudiants participants han decidit continuar amb un curs complet.

La programació informàtica ajuda a generar habilitats, lògica i creativitat en la resolució de problemes. Començant aviat, els alumnes tindran els fonaments per tenir èxit en qualsevol carrera del segle XXI.


Nivell principiant (Primària): Minecraft - Pirate Plunder - Run Marco - Doodle 

Nivell avançat (CS i ESO): Scratch Cards - Robot Rattle  - App Lab


Trobareu anàlisi dels tutorials per a l'hora del codi i més informació al nostre Espai TICTAC.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada