dijous, 14 de setembre de 2017

Projectes col·laboratius en xarxa iEARN Pangea

RECURSOS                          

S'ha obert el termini d'inscripció per participar en els projectes col·laboratius en xarxa d'IEARN-PANGEA per aquest curs 2017-2018. La participació en tots aquests projectes és completament gratuïta.

Entre els objectius que proposa aquesta organització no governamental sense ànim de lucre nascuda el 1993 cal destacar el foment de les relacions d'amistat entre professorat i alumnat de diferents comunitats, basades en el mutu coneixement i el respecte.

Per assolir aquesta fita, iEARN-PANGEA promou l'ús col·laboratiu de les TIC i ofereix a la comunitat educativa un ampli ventall de projectes i recursos que:
  • afavoreixen una metodologia de treball interdisciplinar i cooperativa;
  • ens permeten treballar diverses competències: digital, lingüística, coneixement del medi, aprendre a prendre, iniciativa personal…
  • faciliten la integració de les TIC al currículum de l'etapa i nivell,
  • fan propostes que afavoreixen el plurilingüisme i la interculturalitat, amb participació internacional,
Cadascun dels projectes té un coordinador o coordinadora que acompanya els docents participants al llarg de totes les activitats, s'encarrega del correcte funcionament dels espais web del projecte i elabora i actualitza la guia didàctica que permet integrar el projecte en la programació d'aula. També donen ajuda en l’ús de les eines i aplicacions necessàries per a la participació en el projecte.

En aquest enllaç us podeu informar dels continguts, temporització i altres aspectes de cadascun dels projectes que ofereixen per aquest curs. En aquest altre enllaç podeu formalitzar la inscripció.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada