divendres, 31 de març de 2017

Concurs mSchools Student Awards

 CONCURS                    

El programa mSchools convoca per aquest 2017 els mSchools Student Awards centrat en tres modalitats:

APP EDUCATION
La finalitat del concurs és premiar i donar a conèixer millors projectes creats pels alumnes dels centres educatius de Secundària de Catalunya que hagin implementat durant el curs 2016-2017 la proposta didàctica d’App Education (“Mobilitzem la Informàtica”, “APPliquem la Tecnologia”, etc.). Els projectes hauran de ser desenvolupats per un màxim de 5 alumnes. 
La inscripció restarà oberta del 18 d'abril al 21 de maig del 2017. Més informació.  Consulta les bases

MOBILE HISTORY MAP
L’objectiu del concurs és fomentar el treball col·laboratiu de l’alumnat dels centres participants a la plataforma de geolocalització Mobile History Map, mitjançant el desenvolupament de continguts d’interès i premiar-ne les aportacions més reeixides.
El concurs està obert als docents i alumnes de Primària i Secundària dels centres educatius de Catalunya. Cal donar-se d'alta a la plataforma Mobile History Map.
La inscripció restarà oberta del 18 d'abril al 14 de maig del 2017.
Més informació.  Consulta les bases

SCRATCH CHALLENGE
Aquesta nova modalitat de concurs vol premiar projectes de Scratch dels alumnes de 5è i 6è de Primària per tal de reconèixer la tasca al voltant de la programació que estan duent a terme molts professors i professores dels centres escolars de Catalunya.
La convocatòria està oberta a tots els centres educatius d’Educació Primària de Catalunya. Els centres poden presentar un màxim de dos equips per aula formats per alumnes dels nivells de 5è i 6è amb un mínim de 2 components per equip i un màxim de 4.
El concurs s’estructura en dues fases: 1) presentació d'un projecte amb el tema Viatges i 2) resolució d'un repte (només finalistes).
La inscripció restarà oberta del 18 d'abril al 14 de maig del 2017. Més informació.  Consulta les bases

El programa mSchools està impulsat per Mobile World Capital Barcelona en col·laboració amb la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la GSMA.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada