dilluns, 13 de febrer de 2017

Projecte Comunitat de Pràctica Patrimoni i Escola (CoPPiE)

PROGRAMES-PROJECTES 

Comunitat de Pràctica Patrimoni i Escola (CoPPiE)
Durant la 2a Jornada Patrimoni i Escola, que va tenir lloc a l'octubre del 2016 al Museu d'Història de Catalunya, es va presentar el projecte de la Comunitat de Pràctica Patrimoni i Escola (CoPPiE).

En la trobada, es va proposar el projecte a la comunitat educativa i es va convidar als professionals a formar-hi part. La CoPPiE està formada per professionals diversos del sector educatiu, en concret per experts provinents dels equipaments culturals i per professionals del món de l’ensenyament, com ara tècnics i docents.

La CoPPiE vol promoure un canvi de perspectiva en el treball educatiu del patrimoni cultural. Vol avançar cap a un enfocament basat en el diàleg i el treball col·laboratiu amb els docents, alhora que contribuir a enfortir l'aliança entre patrimoni i escola amb l'objectiu d'incrementar la qualitat de l'aprenentatge dels alumnes. I ho vol fer des de la innovació, desenvolupant una didàctica competencial del patrimoni.

La CoPPiE es troba el darrer dijous de cada mes, al Palau Moja, a Barcelona.

Els resultats de la Comunitat de Pràctica es presentaran a la propera Jornada Patrimoni i Escola, que se celebrarà el primer cap de setmana d'octubre.

Els docents que puguin estar interessats a formar-ne part, es poden posar en contacte amb el CRP.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada