divendres, 24 de febrer de 2017

Martí Boneta, tècnic responsable del Servei Comunitari al Departament d'Ensenyament, fa una xerrada sobre el Servei Comunitari

 FORMACIÓ                      

Martí Boneta, tècnic responsable del Servei Comunitari al Departament d'Ensenyament, fa una xerrada sobre el Servei Comunitari

El passat 22 de febrer va començar la formació del Servei Comunitari per als centres de la zona de la
Selva II. La primera sessió va anar a càrrec del Sr. Martí Boneta, tècnic responsable del Servei Comunitari del Departament d'Ensenyament.

La sessió va ser oberta a tots els centres de secundària de la zona, direccions i professorat que creguessin oportú. Un dels motius de la primera sessió era motivar els assistents i els centres, tant els que ja han iniciat projectes de Servei Comunitari com els que encara no han començat. En Martí Boneta va fer una xerrada orientada sobretot a l'ideari pedagògic del Servei Comunitari. La sessió va ser molt positiva i motivadora per a tothom.

El Servei Comunitari és una acció educativa per desenvolupar la competència social i ciutadana destinada a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO.  Fer un servei a la comunitat és una forma d'aprendre molt eficaç perquè els alumnes troben sentit a allò que estudien, quan apliquen els seus coneixements. La finalitat de l'educació consisteix a formar ciutadans capaços de transformar el món i el Servei Comunitari n'és una bona eina.

Aquest any la formació va destinada a dos centres: IE Lloret de Mar i SES Maçanet de la Selva.

Aquest és el power que en Martí Boneta va utilitzar per a la seva exposició.
Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada