dilluns, 9 de gener de 2017

Proves Cangur de Matemàtiques - 2017


CONCURS                      

La Societat Catalana de Matemàtiques ha convocat per al 2017 una nova edició de la Prova Cangur de Matemàtiques. L'objectiu és estimular i motivar l'alumnat amb unes proves que consisteixen en la resolució de problemes basats en el raonament i l'enginy més que en coneixements matemàtics específics.

Com en cursos anteriors hi ha tres categories:
  • 5è i 6è de primària, que faran la prova, diferent per cada curs i d'una hora de durada, al seu propi centre. Consistirà en 20 problemes de resposta tancada, amb 3 nivells de dificultat i 5 opcions de resposta possibles.  
  • 1r, 2n i 3r d'ESO, que també faran la prova, diferent per cada curs i d'una hora de durada, al seu propi centre. Consistirà en 20 problemes de resposta tancada, amb 3 nivells de dificultat i 5 opcions de resposta possibles.  
  • 4t d'ESO i els cursos de secundària postobligatòria, per als quals la comissió Cangur de la SCM organitzarà la prova com en anys anteriors, amb agrupació de centres en seus. La prova, d'una hora i quart de durada, consistirà en 30 problemes de resposta tancada, amb 3 nivells de dificultat i 5 opcions de resposta possibles.
Trobareu models de proves d'anys anteriors per practicar durant el curs al web.

Data del concurs:
Serà el mateix dia per a tots els nivells: el proper 16 de març de 2017.

Inscripció
El termini va del 16 de novembre de 2016 al 17 de gener de 2017 tant per Primària com per a 1r, 2n i 3r d’ESO. Es demana una quota per escola o per participant. 

Trobareu més informació sobre el concurs d'aquest any al web: http://www.cangur.org/cangur/cang2017/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada