divendres, 27 de gener de 2017

Primera edició del Youth Mobile Festival Barcelona (YoMo Barcelona)

 RECURSOS                          

Primera edició del Youth Mobile Festival Barcelona (YoMo Barcelona)

YoMo Barcelona se celebrarà en el marc de Mobile World Congress 2017, i ha estat creat amb l’objectiu de motivar els joves per seguir la seva educació i formació professional en les disciplines STEAM (sigles en anglès que signifiquen: ciència, tecnologia, enginyeria, disseny i matemàtiques).

Dates: del 27 febrer al 2 de març.
Lloc: Fira de Barcelona (Montjuïc)
Places limitades. Entrada gratuïta.

Els alumnes podran experimentar la ciència i la tecnologia més sorprenent i impressionant en uns 13.000 m2. Des d'activitats pràctiques i interactives, fins a tallers per aprofundir i interessants espectacles de teatre.

L'esdeveniment atraurà més de 100 col·laboradors dels sectors STEAM, que inclouen institucions educatives, òrgans professionals, laboratoris R+D, i empreses i indústries capdavanteres. Els alumnes també tindran l'oportunitat d'aprendre sobre assignatures, itineraris acadèmics i futures opcions professionals disponibles.

YoMo dedicarà una zona als recursos educatius, i proporcionarà una àmplia gamma dels recursos més actuals disponibles a Catalunya, Espanya i a escala internacional, per donar suport a l'ensenyament a l'aula.

Amb el suport del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.
Més informació i inscripcions

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada