dilluns, 30 de gener de 2017

El Programa Salut Integral

RECURSOS                          

El Programa Salut integral (Programa SI!)

Les malalties cardiovasculars són la primera causa de mortalitat al món. Diversos estudis posen de manifest que els principals factors de risc d’aquestes patologies són l’obesitat i els factors associats a ella (la diabetis i la hipertensió arterial), fruit d’una alimentació incorrecta i de la manca d’activitat física.
Tenint en compte que els hàbits apresos durant la infància es mantenen en l’edat adulta, el Departament d’Ensenyament i la Fundació SHE, liderada pel Dr Valentí Fuster, impulsen el Programa SI!

La investigació en salut pública ha assenyalat que les iniciatives de promoció de la salut han de començar en la infància per aconseguir un canvi de comportament durador i eficaç i que les intervencions escolars són les més efectives.

Destinataris: Escolar de 3 a 6 anys i a les seves famílies.. 
Continguts: Els continguts i activitats del Programa SI! s’adapten, curs a curs, a la legislació educativa i al nivell cognitiu del nen.

Programa SI! en Educació Infantil (3-6 anys)
Es treballen bàsicament i de forma repetitiva rutines que poden esdevenir hàbits. En Càrdio, el personatge central del programa en aquesta etapa, motiva els infants a tenir cura de la seva salut.
Més informació

Les escoles que hi estiguin interessades, s'han de posar en contacte amb el CRP.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada