divendres, 20 de gener de 2017

Ara és demà


NOTÍCIA D'INTERÈS           

Ara és demà

El debat Ara és demà vol donar resposta als principals reptes de futur del sistema educatiu de Catalunya i avançar en qualitat i equitat per afavorir l’èxit educatiu de tot l’alumnat. El nom del projecte "Ara és demà" s'inspira en els versos del poeta Miquel Martí Pol.

El Consell Escolar de Catalunya (CEC) du a terme un debat amb la publicació de les cinc ponències elaborades per experts en educació i convida a participar-hi més de 130.000 persones i entitats externes. El CEC també ha posat en marxa l’etiqueta #CECaraésdemà a Twitter i un butlletí institucional per dinamitzar i difondre el debat.

Paral·lelament, es realitzaran tres jornades monogràfiques de participació amb experts internacionals, amb el propòsit d’incloure elements de referència internacional al debat.

El CEC ha obert diferents vies de participació, fins i tot s'ha organitzat una plataforma de participació en línia participa gencat i l’adreça de correu araesdema@gencat.cat.

Així, doncs, a partir de les diferents vies de debat, s’articularà la reflexió, que es tancarà el juny de 2017 amb un informe final que es lliurarà a la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz, qui va encarregar aquest debat al Consell al mes de juliol.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada