dilluns, 19 de desembre de 2016

X Concurs d'Oratòria de la Selva (2016-2017)

CONCURS                    

La Fundació Privada Catalana per a l'Ensenyament de l'Idioma Anglès i l'Educació en Anglès, i el Fons Joan Riera Gubau, convoquen el X Concurs d'Oratòria en llengua anglesa de la comarca de la Selva.

Va adreçat a alumnes del Cicle Superior d'Educació Primària i del primer cicle d'ESO de centres educatius de la comarca de la Selva.

INSCRIPCIÓ: Del 19 de desembre de 2016 fins el 23 de gener de 2017.

Consisteix en l'enregistrament en vídeo d'una exposició oral en llengua anglesa per part dels alumnes inscrits. Enguany, el tema de l'exposició és: "LA SELVA, FIRES I MERCATS". La durada de l'enregistrament és de 2 minuts per als alumnes de primària i de 3 a 4 minuts per als alumnes de secundària.

De l'1 al 20 de març de 2017. TRAMESA de les adreces, dels vídeos que es presenten al concurs,i que estan penjats al portal web del centre educatiu  a través del formulari corresponent. Per completar el procés, cal enviar també el formulari de participació.

En la fase final els alumnes seleccionats realitzaran, a banda d'una entrevista prèvia amb els membres del jurat, la seva intervenció oral en un acte públic a Auditori de Santa Coloma de Farners un dissabte al matí del mes de maig/juny per determinar.

Els premis són estades d'estiu d'aprenentatge de llengua anglesa.

Més informació

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada