dimecres, 27 de gener de 2016

Activitats mSchools - Congrés Mundial de Mòbils 2016

 CONGRÉS                        


S’acosta el Mobile World Congress a Barcelona, i en aquest marc mSchools proposa 3 activitats en les quals us convidem a participar.

   Edu_Hack  

Primera edició, 20 de febrer de 2016
En aquest taller un centenar d’equips de docents de Catalunya seguiran la metodologia de co-creació de mSchools amb l’objectiu de desenvolupar propostes i unitats didàctiques innovadores per a l’aula per a tots els nivells educatius i àmbits curriculars, incorporant la tecnologia digital.

   Changing Education Together   Segona edició, 25 de febrer de 2016
Es un seminari d’un dia dirigit a directors de centres escolars, representants del sector de l’educació i responsables de polítiques educatives. Aquesta trobada és una gran oportunitat per escoltar a experts en educació digital, debatre el paper de la tecnologia mòbil a l’educació i compartir bones pràctiques.

 CONCURS                       

   Mobile Learning Awards     Quarta edició, 25 de febrer de 2016
Guardons que reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. Els finalistes seran convidats a la cerimònia de lliurament que tindrà lloc al Mobile World Congress.

Com a novetat, els docents assistents a qualsevol dels tres esdeveniments obtindran una invitació personalitzada per accedir al GSMA Mobile World Congress a Barcelona del 22 al 25 de febrer.


Les dates de registre finalitzen pròximament i l’aforament és limitat!

Per més informació i registre, clica aquí!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada