dilluns, 9 de novembre de 2015

Concurs sobre consum responsable

CONCURS                      

L'Agència Catalana del Consum, juntament amb l'Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició i els organismes de consum d'altres comunitats autònomes, organitza el XI Concurs Escolar sobre el "Consum Responsable: Tu consumeixes: ho fan igual a tot arreu?" (Consumòpolis11) adreçat als alumnes del Cicle Superior d’Educació Primària i als alumnes d’Educació Secundària.

Aquest concurs pretén fomentar la participació dels centres educatius, a través del professorat i de l'alumnat, en activitats relacionades amb l'educació del consum per així sensibilitzar els escolars de la importància que té realitzar els actes de consum de forma conscient, crítica, solidària i responsable.

En aquest concurs els equips participants han de dur a terme dos tipus d’activitats:
  • El primer nivell consisteix en unes proves de caràcter pedagògic i lúdic que cal resoldre dins d'un joc interactiu 
  • El segon, en un treball en equip consistent en la realització d'un vídeo en què es compari la forma de consumir segons la realitat de dues tradicions culturals diferents. La durada no serà superior a un minut.

L’equip guanyador del primer premi de cadascuna de les categories passarà a la fase estatal del concurs, com a representant de Catalunya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada