dimarts, 15 de setembre de 2015

Formació ESFER@ per a equips directius i personal administratiu


 FORMACIÓ                        

                                     
- FORMACIÓ AJORNADA FINS NOU AVÍS -

La jornada de formació ESFER@ fase 1 consisteix en una sessió de caire informatiu i pràctic per tal de donar a conèixer les noves eines de gestió acadèmica i administrativa ESFER@, RALC i GEDAC, amb motiu de la seva imminent implementació, que substituiran a l'actual SAGA.

La formació va destinada als equips directius de centres (màxim dues persones per centre) i al personal PAS Administratiu:

  • Activitat formativa restringida als equips directius, el dimarts 06/10/2015, de 16:00h a 19:00h, a l'ESC Joaquim Ruyra, c/ Méndez Núñez, 49, Blanes. INSCRIPCIÓ i INFORMACIÓ

  • Activitat formativa restringida al personal PAS Administratiu, el dilluns 26/10/2015, de 10:00h a 13:00h, a l'ESC Joaquim Ruyra, c/ Méndez Núñez, 49, Blanes. Per fer la inscripció, l'equip directiu del centre ha de confirmar la persona assignada que s'esmenta en el correu electrònic que el mateix centre ha rebut o bé, comunicar el canvi de persona, si cal, a l’adreça de correu electrònic pas_gir.ensenyament@gencat.cat. Del 28 al 30 de setembre els usuaris finals rebran la corresponent convocatòria de formació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada