dijous, 4 de desembre de 2014

IV Mostra de Bolets

MOSTRA    

Coincidint amb la Setmana de la Ciència s'ha fet la IV Mostra de 50 bolets bàsics del nostre entorn, una exposició que aquest curs ha tingut lloc a tres centres de Blanes: l'Escola Pinya de Rosa, l'Escola Joaquim Ruyra i el Col·legi Santa Maria.

L'objectiu és parlar de la tradició d'anar a buscar bolets, i mostrar el nostre patrimoni micològic. També es pretén treballar el respecte pel bosc, el nostre entorn i el medi ambient en general.

A la pràctica han estat més de 70 espècies de bolets, propis dels boscos de la zona. S'han presentat etiquetats amb el nom popular, el nom científic i un codi de colors ben senzill: verd-comestible, groc-sense valor culinari i vermell-tòxic.

Les exposicions, que també han estat obertes als pares, han rebut la visita de tots els alumnes d'infantil i primària de les tres escoles, acompanyats alguns grups de les explicacions dels experts, en Josep Alum i en Jordi Gibert, membres de l'Associació ASARTBONA (Associació per les arts, els bolets i la natura) que un any més han recollit i etiquetat tots els bolets per organitzar amb èxit la IV Mostra de 50 bolets bàsics del nostre entorn.

Imatges de l'exposició a l'ESC Pinya de Rosa

Imatges de l'exposició al Col·legi Santa Maria

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada