dijous, 9 d’octubre de 2014

Fem volar estels

RECURSOS                            

Dins el marc de la celebració del Tricentenari del 1714 el Departament d’Ensenyament organitza l’activitat Fem volar estels, una proposta d’enlairament simultani d'estels elaborats pels alumnes dels centres educatius de tot Catalunya que s’adhereixin a la proposta.

L'activitat tindrà lloc el dia 10 de desembre de 2014 a les 10 hores, al pati dels centres educatius o en un lloc públic proper al centre, coincidint amb la celebració del dia mundial dels drets humans. Els estels portaran missatges relacionats amb la pau i els drets humans.

Els centres que hi vulgueu participar us podeu adreçar al web següent i emplenar el formulari d’adhesió a la proposta.

En aquest mateix espai trobareu la informació sobre l’activitat (com organitzar l’activitat en el centre, possibilitat de participar en un taller presencial de construcció d’estels, tutorial  i propostes didàctiques al voltant del tema dels estels). Si esteu interessats en la participació del taller presencial de construcció d’estels, caldrà que feu la inscripció a l’activitat mitjançant el següent enllaç i el codi 5000330500 (període d’inscripció: del 10 al 19 d’octubre).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada