dimarts, 17 de juny de 2014

Programa Delegats i Delegades en 3D

RECURSOS                           

El Programa 3D està impulsat per la Direcció General de Joventut del Departament de Benestar i Família i té com a objectiu fomentar la cultura participativa de l’alumnat i el professorat.

Aquest programa pretén treballar la participació des d’un punt de vista integral, partint de la idea què la millor manera d’aprendre a participar i a organitzar-se és a  través de la pròpia pràctica participativa.

L’alumnat, a través de la figura del delegat o delegada de classe i amb el suport del tutor o tutora portarà a terme un projecte al llarg del curs a l’aula que comportarà organitzar-se, assumir tasques i prendre decisions de forma conjunta.

Per a la implementació d’aquest programa des de Joventut s’ofereix suport i assessorament d’una persona especialitzada en el foment de la participació que es desplaçarà al centre per dinamitzar i acompanyar durant tot el procés. Com a novetat d’aquest any és la introducció d’una aplicació online on disposar dels materials pedagògics necessaris per dur a terme el programa i esdevenir un espai d’interacció entre les persones participants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada