dijous, 19 de desembre de 2013

Destacats del mes de desembre

> RECURSOS 

> DINAMITZACIÓ


> EINES TIC
A Holiday Message: Envia als teus companys i companyes un missatge per desitjar un Bon Nadal només teclejant la teva adreça o fent servir la teva localització. Nosaltres així ho hem fet, clica aquí per visualitzar-ho.

dilluns, 16 de desembre de 2013

2013 Erasmus+


BEQUES                           

La Comissió Europea ha publicat la convocatòria de propostes 2013 Erasmus+. La guia del programa inclou la informació relativa a les tres accions específiques trans-sectorials, el calendari i els criteris d'avaluació:

  • Key Action 1 (Mobilitat per a la formació)
  • Key Action 2 (Associacions estratègiques i educatives). En aquesta segona acció és on trobareu els programes que més s'assemblen i reprodueixen les anteriors accions d'associacions Comenius Regio, Grundtvig, MAC, Comenius, etc).
  • Key Action 3 (Trobades de joventut amb responsables institucionals)

El proper 12 de febrer està prevista una sessió informativa a Girona.

divendres, 13 de desembre de 2013

Respirant art: Rafael Bataller

 EXPOSICIONS                  

Del 20 de desembre de 2013 al 18 de gener de 2014 a Casa Saladrigas de Blanes, exposició Respirant art: Rafael Bataller, Charo de Oteiza i els amics artistes, que organitza els amics del pintor blanenc.

dimarts, 10 de desembre de 2013

VII Concurs d'Oratòria de la Selva

PREMIS                           

La Fundació Privada Catalana per a l'Ensenyament de l'Idioma Anglès i l'Educació en Anglès, i el Fons Joan Riera Gubau, convoquen el VI Concurs d'Oratòria en llengua anglesa de la comarca de la Selva, adreçat a alumnes del Cicle Superior d'Educació Primària i del primer cicle d'ESO de centres educatius de la comarca de la Selva, amb el tema Rutes i racons de la comarca de la Selva.

Obert el termini d'inscripció fins el 17 de gener de 2014.

Bases del concurs

dimarts, 3 de desembre de 2013

TES, web de recursos gratuïts

RECURSOS                           

TES és un web gratuït de recursos i activitats per a l'aula. Les activitats estan classificades per nivell (infantil, primària, secundària...), temàtiques i celebracions. El web és en anglès i cal registrar-se per descarregar els materials.


dilluns, 2 de desembre de 2013

VIII Fòrum d'Educació

 FORMACIÓ                      

Els propers 10 i 11 de gener de 2014 al Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, tindrà lloc el VIII Fòrum d'Educació amb el títol Innovació i treball en xarxa. Nous escenaris i nous requeriments per a l'educació i els seus professionals.

El Fòrum pretén generar un procés reflexiu per intentar donar resposta als interrogants que els canvis accelerats i intensos de la societat susciten. Alhora, vol ser un espai per situar els reptes que l’educació i els seus professionals tenen per davant, mostrant el potencial de les xarxes d’innovació per repensar, amplificar i redimensionar els plantejaments individuals i consolidar espais alternatius d’intercanvi i de col·laboració.

Inscripció gratuïta

diumenge, 1 de desembre de 2013

Colònies escolars a La Casa del Mar

RECURSOS                           

Xatrac, l'associació mediambiental de Lloret de Mar, presenta la proposta de colònies escolars pel curs 2013-2014. Aquestes es realitzen en contacte amb la natura (bosc, roques litorals i platja) i estan dirigides a totes les etapes educatives.