dimarts, 12 de novembre de 2013

Pluja d'idees nadalenques

RECURSOS                              

Ve l'hora que necessitem poemes, cançons, manualitats, dibuixos... i busquem idees noves. Us donarem un cop de mà per sortir de la rutina.

Coneixem les pàgines de recursos de l'Edu365. Els més petits poden llegir i escoltar els Poemes de Nadal, fer la carta als reis, la postal de nadal amb l'ordinador i també un munt d'activitats més per a petits i grans. Més reculls d'enllaços els trobem aquí i també al web de la Teresa. o en aquest Symbaloo de Nadal.

Es poden treballar les tradicions catalanes d'aquest dies, les d'arreu del món, també en versió infantil i en anglès i aquí també.

Trobarem lecturesendevinalles de Nadal i calendaris d'Advent a punt per treballar a la PDI. T'agraden els retallables?

Pinterest, la xarxa de compartició d'imatges classificades per temes, està de moda. No us podeu perdre els recursos sobre manualitatspoemespostals i tapes de nadalcançonscalendaris d'advent i ornaments  de nadal. Si cerqueu en trobareu més.

Picasa hi podem trobar més col·leccions d'imatges nadalenques acolorides o per pintartreballs manuals i més de tot.

No podem deixar de banda el caire solidari d'aquestes festes ni la Marató de TV3 ni donar idees per a un nadal sostenible.

També podeu  donar als vostres blocs un esperit nadalenc posant-hi llums, canviant el cursor o fent que hi nevi o hi voli el trineu del pare Noel o afegint-hi una imatge animada.

 I vosaltres, mestres? Us agraden les felicitacions electròniques personalitzades? Aneu preparant una foto i veureu com us disfressen de Pare Noel o d'elf i us fan ballar. Per arrencar un somriure... Encara us agraden els calendaris d'Advent?

Hi trobeu a faltar alguna pàgina interessant? Us agrairem que ens la feu arribar a crp-blanes@xtec.cat

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada