dilluns, 4 de febrer de 2013

Any Espriu
 JORNADES                   

El 2013 se celebra L'Any Espriu, coincidint amb el centenari del naixement de l'escriptor. El Departament d’Ensenyament col·labora de manera activa en la celebració d'aquest esdeveniment literari. Trobareu informació actualitzada de les activitats al web de l’XTEC

El Departament d’Ensenyament i la Institució de les Lletres Catalanes, amb la col·laboració del Centre Documentació i Estudi Salvador Espriu de l’Ajuntament d’Arenys de Mar, organitzen la Jornada Salvador Espriu. Es tracta d’una jornada oberta al professorat (especialment, però no exclusivament, de llengua catalana i literatura) que vulgui participar-hi amb alguna activitat o experiència ja realitzada o que es prepari per a l’ocasió. Es valorarà especialment totes aquelles iniciatives que aportin una manera eficaç i innovadora d’ensenyar i llegir Espriu.

La Jornada es farà el dia 26 d'abril, al Teatre Principal d’Arenys de Mar (carrer de l'Església 45-47).

Per a inscriure’s com a assistent a la jornada, s’ha obert un període d’inscripció del 15 de gener fins al 19 d’abril de 2013. Per a qualsevol informació més detallada, us podeu adreçar a la coordinadora de la Jornada.(carme.arenas@gencat.cat)

Per saber-ne més: Materials didàctics

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada