dimarts, 8 de gener de 2013

Novetats Mediateca gener 2013

MEDIATECA            


Llegir i escriure per viure
Fons Esteve, Montserrat
La Galera, 2008
Presenta una planificació de l'ensenyament i l'aprenentatge inicials de la lectura i l'escriptura, que integra els coneixements actuals sobre què és llegir i què és escriure, la manera com entenem avui que els infants construeixen el seu pensament i les diferents pràctiques educatives que s'han mostrat útils per iniciar el procés d'alfabetització.
Llegir més enllà de les lletres
Queralt, Enric
Pagès editors, 2012
Assaig sobre algunes de les raons que, encara avui, impedeixen avançar en la didàctica de la lectura als centres educatius. Desenvolupa els aspectes nuclears de la didàctica de la lectura, amb aportació de referents teòrics i amb inclusió d’exemples.DVD

Bebés
Bhalmès, Thomas
Un documental que segueix la vida de quatre nadons de quatre indrets del món.

Slumdog millonaire
Balmès, Thomas
2008
Un jove indi participa en el concurs Qui vol ser milionari? Davant la sorpresa general, el noi contesta les preguntes. Cada resposta condueix a moments del seu passat, en els quals queda reflectida la misèria i l'esperança de l'Índia.

Diarios de la calle
LaGrvanesse, Richard
2007
Una jove professora acabada de llicenciar comença a treballar fent classes de llengua en un institut de Long Beach (Califòrnia), amb alumnes, que viuen en barris marginals, marcats per la violència de les bandes. La professora descobreix com guanyar-se el seu respecte i confiança i com ajudar-los a canviar.Sweet sixteen
LaGrvanesse, Richard
2007
Una jove professora acabada de llicenciar comença a treballar fent classes de llengua en un institut de Long Beach (Califòrnia), amb alumnes, que viuen en barris marginals, marcats per la violència de les bandes. La professora descobreix com guanyar-se el seu respecte i confiança i com ajudar-los a canviar.Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada