dijous, 15 de novembre de 2012

Exposicions de bolets

RECURSOS                           

Aquest curs en Josep Alum, metge, i Jordi Gibert, professor, membres de l'Associació ASARTBONA (Associació per les arts, els bolets i la natura) realitzen per segon any consecutiu una Mostra de 50 bolets bàsics del nostre entorn. Els bolets, propis dels boscos de la zona, estan etiquetats amb el nom popular, el nom científic i un codi de colors ben senzill: verd-comestible, groc-sense valor culinari i vermell-tòxic.
L’exposició es fa a quatre escoles de la zona: Joaquim Ruyra i Col·legi Santa Maria de Blanes els dies 12, 13 i 14 de novembre i Pinya de Rosa de Blanes i Col·legi Immaculada Concepció de Lloret de Mar els dies 19, 20 i 21 de novembre. També es fa una xerrada el dia 9 de novembre per als més petits de la Vila.
Un cop muntada l’exposició assessoren als mestres i professors perquè en puguin treure el màxim profit amb els seus alumnes. Cada escola en fa l'ús que creu convenient, fent-hi passar els diferents grups classe, decorant la mostra amb motius de tardor, obrint-la als pares...
A més de parlar de la tradició d'anar a buscar bolets, i de mostrar el nostre patrimoni micològic, es pretén treballar el respecte pel bosc, el nostre entorn i el medi ambient en general.


Actualització                                                                  27/11/2012                        


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada